Menu

Kvinder/piger

Flere og flere piger spiller fodbold og den udvikling vil AIA-Tranbjerg gerne sikre fortsætter, så unge piger og kvinder spiller fodbold ?hele livet. Læs mere...

Derfor har klubben samlet alle pige- og kvindehold fra U12 i afdelingen AIA-Tranbjerg Q. Det giver pigerne en god overgang fra ungdom- til seniorspillere. Samtidig styrkes træningen på forskellige niveauer og der bliver bedre muligheder for fællesaktiviteter.

Målet er at blive bedre fodboldspillere og prioritere sammenhold og fællesaktiviteter højt, da det sociale miljø er grundlaget for at opnå vores sportslige mål.

Gennem årene har flere pigehold været til fodboldstævner både i Danmark, Italien og Spanien. Det har været fantastiske oplevelser og allerbedst, når pigerne er kommet hjem med pokaler. Den nye afdeling vil gerne øge antallet af disse aktiviteter som f.eks. træningsture, fodbold cups, fælles træning med andre hold, hyggeaftener, styrketræning i vinterperioden mm. AIA-Tranbjerg Q sætter fokus på pige- og kvindefodbold, men laver både træningsudvikling og events med klubbens drenge- og herrehold.

Vi synes, at vi har et rigtig godt udgangspunkt for at udvide mulighederne for piger og kvinder, der gerne vil spille fodbold, om det er hyggebold eller semi-elite, er her muligheder for alle, siger Michael Thybo, træner for U17.

For syv år siden spirede pigefodbolden igen stærkt op i AIA-Tranbjerg med en stor indsats fra flere fædre som trænere. Pigerne var 8-10 år og på de årgange, blev de stødt flere og flere spillere. Vi kan nu se, at det har betydet, at vi i AIA-Tranbjerg har hold for piger og unge kvinder i alle årgange. Det har stort set været de samme trænere frem til i dag og de har lagt stort engagement i at lave både udfordrende og sjov træning, så spillerne har udviklet sig både i fodboldspillet og socialt på holdene.

Har du eller din datter lyst til at komme ud at prøve og træne med og få en snak med os, så kig forbi!

Se holdbeskrivelser og kontaktpersoner på www.AIA-tranbjerg.dk Vælg: Fodbold

Holdbeskrivelser:

Årgang

Holdene og trænerne

Træning

U12P

(2003)

U13P (2003)

Vi er en god og humør fyldt spillertrup på nogle og 20 spillere. Vi har to hold, hvor humøret og tempoet er højt. Vi kommer fra mange forskellige skoler og klasser og vi er super gode til at integrere nye spillere. Vi har et hold i U13 mesterrækken og et U12 hold i C rækken. Vi forsøger at være til stævne en gang om året og laver diverse sociale arrangementer undervejs i sæsonen. Vi har en varieret træning med træningsøvelser der styrker det vi træner i den givende periode. Vi har et sjovt og et godt sammenhold, hvor der er plads til nye spillere. Vi glæder os til at se dig.

Trænere: Henrik Thor, Jette Mikkelsen og Henriette Magnussen

Mandage og onsdage kl. 17-18.30

U15P (2001)

Vi er ca. 20 piger blandet fra både årgang 2001 og 2002.

Vi har ét 11 mandshold, som spiller i U15 Piger 1 rækken.

Til træning lægger vi stor vægt på pigernes fortsatte udvikling; både teknisk og taktisk. Vi er seriøse, men samtidigt vil vi have det sjovt.

Der er også fokus på det sociale. Vi mødes nogle gange i løbet af sæsonen til forskellige arrangementer. Det kan være for at have det sjovt eller for at tjene nogle penge til ture.

Vi tager til Italien i efterårsferien 2015, hvor vi deltager i Limone Cup.

Trænere: Kåre Lund og Lindy Nielsen

Mandage og onsdage kl. 17.30-19

U17P

I foråret var vi godt 25-28 spillere blandet fra årgang 1998, 1999 og 2000. Vi var 2 11-mandshold i Vest-rækken og A-rækken. Nu er nogle stykker taget på efterskole og vi har et 11-mandshold i A-rækken. Vi træner hele gruppen sammen, selvfølgelig delt op på forskellige træningssystemer. Vi lægger stor vægt på det sociale engagement og de arrangementer vi laver. Det har både været hygge og jobs, hvor vi har tjent penge til fodboldture i udlandet. Vi spiller helt klart for at opnå gode resultater og udfordre os selv.

Trænere: Michael Thybo, Stefan Simonsen, Pia Jacobsen (hjælpetræner) og Bjarne Christiansen (materiale-manager & events)

Mandage og torsdage kl. 19-20.30

Dame Senior

Vi er 13-15 spillere på et 11 mandshold i serie 2. Vi er i alderen 18-40 år, vi har et godt sammenhold og supplerer hinanden godt. Vi har både nybegyndere og meget erfarne spillere. Der plads til alle, der vil have sved på panden og smil på læben. Vores træner laver meget varieret øvelser og der meget spil med bold. Vi holder opstarts og afslutningsfester med senior-herrerne.

Træner: Kim Rasmussen, Brian Pedersen (holdleder)

træner 2016 er Michael Thybo

Mandage og torsdage 19-20.30

Oldgirls

Vi er 8-10 spillere på et 7 mands hold tilmeldt oldgirls. Vi spiller med stor gejst på banen og tager en øl/vand sammen efter kampene. Et par stykker træner med på seniorholdet. De fleste af os er i 30-40’erne og har en travl hverdag, så vi vil rigtig gerne være flere på holdet..

Holdleder: Linda Møller

Se Dame Senior Michael Thybo 20 32 43 24 eller m-thybo@mail.dk

Stefan Simonsen stefan@simts.dk